Podijeli članak

Vođena idejom da je nakit ženin saveznik i omiljeni modni dodatak, dizajnerica Tea Lubina Tomašević osmislila je brend nakita 'Zlatna kiša' kojeg su zbog svoje posebnosti zavoljele mnoge moderne dame, ali i brojne poznate Hrvatice.

Riječ je o jedinstvenom nakitu koji se izrađuje od češkog stakla za čiju je izradu svakog pojedinog komada potrebno nekada i do 14 sati ručnog rada. 

''Ovaj jedinstveni nakit Zlatna kiša satkan je od ljubavi u kojoj se isprepliću sreća, nada i vjera'', kazala je dizajnerica Tea Lubina Tomašević za Pogled.ba.

Tea Lubina Tomašević ima 28 godina. Rođena je u Mostaru , odakle se preselila u Rijeku, a sada već osam godina živi u Zagrebu gdje je zasnovala i obitelj. U Mostar ističe dolazi bar četiri puta godišnje, gdje joj živi cijela rodbina.

''Nakit mi se prodaje u Hercegovini i jako sam sretna što je moj rad prepoznat i tu. Izradu nakita sam počela prije tri godine kada sam od stare ogrlice napravila narukvicu. Nakon nekog vremena sam otvorila Facebook profil pod nazivom „Zlatna kiša“ gdje sam krenula podavati nakit'', istaknula je Tea.

Od prošle godine nakit 'Zlatna kiša' se može pronaći u par prodavaonica u Hrvatskoj. Tea je kazala kako se nada da će se ubrzo otvoriti prilika da i u Mostaru prodaje svoj nakit. 

Bilo da je riječ o ogrlicama ili narukvicama brand 'Zlatna kiša' osvojit će vas svojom ljepotom, elegancijom i originalnošću.

Do sada je mlada dizajnerica predstavila tri kolekcije nakita: Kraljevski, Pjenasti, Razigrani.

''U 11. mjesecu sam imala prvi event gdje sam sav svoj rad predstavila medijima. Jedna od ambasadorica mi je bila Hana Hadžiavdagić Tabaković, također i brojne poznate Hrvatice sa javne scene su prepoznale i zavoljele moj rad'', istaknula je dizajnerica Lubina Tomašević.

Prije nekoliko tjedana Tea je predstavila svoju prvu kolekciju majica sa pozitivnim mislima, također uz sklopu te kolekcije mogu se pronaći rokovnici, planeri, privjesci za ključeve, ogrlice te narukvice.

AM. Pogled. ba