Podijeli članak

Mostarska glazbenica Anita Šunjić snimila je spot za  himnu neuzvraćenih ljubavi pod nazivom "Sretna na dan" kojeg će  domaćoj publici u gradu na Neretvi predstaviti 23. lipnja. Kako je glazbenica kazala za Pogled.ba promocija spota održat će se  u mostarskom caffe baru 'Vinyl' s početkom u 21 sati i svi koji žele su dobrodošli na ovu svečanost.

Sva ova priča je kako glazbenica ističe mnogo drugačija od dosadašnjeg rada, jer ovaj put govori o unutrašnjoj borbi; ostati ili otići od ljubavi koja i nije njena. 

„Sretna na dan“ je himna neuzvraćenih ljubavi, kaže  glazbenica za Pogled.ba, te naglašava da puna zbunjujućih motiva, kao i sama takva ljubav. 
 

Nakon 2 službeno izdana singla, „Korak naprijed“ i „Put bez laži“ dogodilo se natjecanje u Sarajevu u clubu Monument pod nazivom „New Musician or a brand new Band Scene“. 

Poslije 4 tjedna Anita je jednoglasno izabrana za nositeljicu titule pobjednika te osvojila snimanje pjesme u studiju i pod producentskom palicom maestra Damira Arslanagića. 
 

Nakon toliko vremena, kako kaže, odlučila je napokon obradovati javnost i profesionalnijim pristupom te su počele pripreme za snimanje spota, u Mostaru, s ekipom ljudi koja jednako emotivno razmišlja i djeluje. 

Spot je sniman na nekoliko lokacija, pod palicom tima Blink Media, a više detalja bit će objavljeno kad spot izađe nakon promocije.


Autor:  D.G./Pogled.ba