Podijeli članak

Mostarski TikToker Hrvoje Miletić koji broji preko 79 tisuće pratitelja i 1,5 milijuna lajkova jučer je uhićen zbog objave videa u kojem vlak kroz Hercegovinu prelazi preko povrća i drugih predmeta te je 24 sata proveo u pritvoru.

Progovorio je o svom iskustvu nakon što je danas izašao iz pritvora.

"Jučer iza podne su mi pripadnici FUP-a upali u stan i izvršili pretres, oduzeli mobitele, a mene priveli kao da sam neki kriminalac", kaže Miletić.

Tijekom privođenja kako nastavlja su mu rekli da je počinio krivčno djelo ugrožavanja u prometu opasnim radnjama.

"Odveli su me na mjesto događaja gdje sam snimao videa, kakao bi uradili vještačenje, a onda su me smjestili u pritvor gdje sam sam proveo 24 sata. To je za mene bilo strašno iskustvo. Mala prostorija sva u betonu, dva sa dva metra, bez dovoljno zraka i mogućnosti za bilo kakvu komunikaciju osim sa zaštitarima", priča nam mostarski TikToker koji niije ni slutio da će zbog video uratka tako završiti.

Naglašava kako su pripadnici FUP-a prema njemu bili korektni koliko je to moguće, ali bez obzira na to iskustvo koje je doživi ne želi nikome, piše Klix.ba. 

"Rekli su mi da će protiv mene biti podnesena krivična prijava i da sam obvezan odazvati se na poziv suda", kaže Miletić. 

Poručuje da videe s opasnim radnjama više neće praviti, te preporučuje svima koji se sličnim aktivnostima bave da s tim prestanu kako im se ne bi dogodilo isto što i njemu.