Podijeli članak

Adi Šoše, prošlogodišnji takmičar "Zvezda Granda", postao je novi vokal grupe "Miligram". Izbor je napravio osnivač benda Aleksandar Milić Mili, nakon što je nekoliko mjeseci razmišljao tko bi svojim glasom mogao iznijeti njegove hitove. 

A za Adija mnogi kažu da ima anđeoski glas te da zna zabaviti publiku, ali i probuditi u njima najljepše emocije.

- Mili je neko tko zna prepoznati kvalitetu i to je i glavni kriterij po kojem je birao novog pjevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već desetlječima i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspio je od "Miligrama" za ekspresno vrijeme da napravi brend i broj. Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili vjeruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentiran, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika vidjeti vrlo brzo – objašnjava sugovornik,prenosi Avaz

Inače, Mili s "Miligramom" i Adijem kao njihovim novim članom već u narednim danima snima novu pjesmu i spot, koji će svjetlost dana ugledati u prosinac. Prvi veliki koncert u novoj postavi "Miligram" će imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.