Podijeli članak

U nedjelju oko 21,30 sati PS Mostar Sjever obaviještena je da je u Željuši izvršeno razbojstvo nad djelatnikom Benzinske crpke "Petrol". Na mjesto događaja odmah su izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su razbojništvo počinile tri nepoznate maskirane osobe uz prijetnju pištoljem, pri čemu su otuđili novac.

U Isto vrijeme PS Mostar Sjever obaviještena je da je u Željuši izvršeno razbojstvo nad djelatnicom Benzinske crpke "Petrol", priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Izlaskom pripadnika policije na mjesto događaja utvrđeno je da su tri nepoznate maskirane osobe uz prijetnju pištoljem otuđile novac i udaljili se vozilom marke BMW u pravcu sjevera.

Odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu, koje su vrlo brzo uočile spomenuto vozilo i uključili se u potjeru za istim.

U suradnji s djelatnicima PU Konjic, djelatnici PU Mostar su spomenuto vozilo u 22,25 sati pronašli napušteno na lokalitetu Glodnice u općini Jablanica.

Isto je, zbog kriminalističko-tehničkog vještačenja prebačeno u krug PU Mostar te je o svemu upoznat tužitelj. PU Mostar poduzima sve potrebite mjere i radnje na rasvjetljavanju i otkrivanju počinitelja ovoga kaznenog djela.