Podijeli članak

Luka Modrić nije zaboravio na svadbu Matea Kovačića već je imao opravdani razlog zašto se nije pridružio tandemu Mamić-Lovren te s njima zapjevao "Ne može nam nitko ništa", piše Index.hr.

Luka je, naime, bio na vjenčanju, ali ne u Zagrebu već u Zadru gdje je bio kum svom najboljem prijatelju Marku Oštriću kojeg je upoznao ubrzo nakon što je stigao u Zadar.

Hrvatska uzdanica kraljevskog nogometnog kluba Real i reprezentativac, na vjenčanje u Zadru došao je bez tjelohranitelja. S njim su bili roditelji Radojka i Stipe, te sestra Diora (18). Lukina trudna supruga Vanja (36) s djecom Ivanom (7) i Emom (4) ostala je u Madridu, piše 24sata.hr.

Modrić se u rano poslijepodne priključio svadbenoj povorci te se prije crkvenog obreda častio specijalitetima nasred rive. Mladenci su se na vječnu ljubav zakleli u svečano ukrašenoj crkvi sv. Stošije. Luku su turisti odmah prepoznali pa su pratili svadbenu povorku i željeli se slikati s nogometnom zvijezdom. 

U rodnom Zadru Modrić je proveo vikend. Pogledao je i rukometnu utakmicu Hrvatska-Mađarska u dvorani u Višnjiku, gdje su ga zaskočile obožavateljice koje su se također željele slikati s njim.