Podijeli članak

U crkvi svetog Josipa Radnika na ”Groblju mira” na Bilima, župa Goranci, služiti će se  sveta misa povodom blagdana svetog Josipa Radnika.  Misu će predvoditi goranački župnk fra Ivan Ivanda, a služiti će se na sam blagdan, u utorak (01.05.2018.), s početkom u 12 sati.

”Prije desetak godina ovuda sam šetao po nedirnutoj prirodi niti ne sanjajući da bi jednog dana ovdje mogao biti pokrenut ovako zahtjevan i potreban projekt ‘Groblja mira’, koji evo, na zadovoljstvo svih nas, polako ali sigurno napreduje. Neka svemogući Bog bude pomoć i potpora svima koji sudjeluju u njegovoj realizaciji”, kazao je fra Tomislav Puljić prošle godine, prilikom prve svete mise u ovoj crkvi povodom blagdana svetog Josipa Radnika.

Svake godine na blagdan svetog Josipa Radnika bit će slavljena misa, uvijek u isto vrijeme – 12.00 sati, s izuzetkom poklapanja ove svetkovine s nedjeljom.  Podsjećamo, crkvu svetog Josipa Radnika 2016. godine blagoslovio je biskup mostarsko-duvanjski i trebinjsko-mrkanjski msgr. Ratko Perić na Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima.

(vrisak.info)