Podijeli članak

Voditelj, urednik i novinar Goran Milić (74) zbog zaraze korona virusom krajem 2020. godine zaprimljen je na Covid odjel dubrovačke bolnice, prenio je nešto ranije Jutarnji list, a u međuvremenu je napustio bolnicu te njegov nalaz više nije pozitivan. 

- Nakon 16 dana na Infektivnoj u Dubrovniku covid-19 s upalom oba plućna krila se povukao! Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao rod rođeni. Sada ću u Slanom šetati uz obalu mora, smišljati neke nove televizijske priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu. A vama svima, virtualni i stvarni prijatelji, puno hvala na pozivima i porukama podrške - napisao je na društvenim mrežama.

Milić o svojim zdravstvenim problemima ranije nije želio govoriti. Znali su tek bliski prijatelji i obitelj, a virusom se zarazila i njegova supruga Ana.

Simptomi su, kako je ispričao bračni par, kod oboje bili blaži, no liječnici su Milića odlučili zadržati u bolnici. Iako je 'zaradio' obostranu upalu pluća, kazao je kako ni u jednom trenutku nije bilo krizne situacije i nije mu trebao respirator pa je nakon nešto više od dva tjedna bolničkog liječenja otpušten na kućnu njegu.