Podijeli članak

Banjalučki model Milena Tunguz, upravo se vratila iz Budimpešte, gdje je postigla veliki uspjeh plasmanom u TOP 4 najbolja ženska modela svijeta na najprestižnijem 27. svjetskom modeling finalu Major Model Mgmt iz Milana, koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

Milena, članica Abc Models Mgmt International, je u Mađarsku otputovala kao predstavnica World Top Model BiH 2017, gdje je imala konkurenciju od 40 djevojaka iz cijelog svijeta, I gdje je dokazala da  se radom I trudom postižu izvrsni rezultati. Svojim plasmanom u TOP 4 najbolja modela svijeta, Milena je pokazala da su bosanskohercegovačke djevojke među najljepšim ženama svijeta.

Laskavu titulu pobjednika World Top Model ove godine osvojila je Kineskinja Jia Qin Xiao, koja će dobiti vrijedan model Ugovor s Major Milano u iznosu od 200.000 eura!
Modni uspjeh naša Milena Tunguz, gradi kako u inozemstvu, tako i u BiH. Imala je samo 18 godina kada se prijavila u modnu agenciju Abc i od tada njena ljubav prema modelingu nikada nije prestala.  

- Naravno, presretna sam što se moj trud konačno isplatio. Mogu da kažem da mi je ovo priznanje kruna mog dosadašnjeg rada. Čast mi je I ponosna sam što sam izabrana za World Top Model BiH 2017 i što sam se plasirala u TOP 4 World Top Model 2017 u Budimpešti. Zahvaljujem se modnoj agenciji Abc models koji su prepoznali moj talent I dali mi maksimalnu podršku, ističe ova ljepotica.

Milena već nekoliko godina radi kao model i glumica u Aziji. Kao model radila je u Turskoj i danas se može pohvaliti mnogim poznatim brendovima s kojima je surađivala - Balizza, Kikiriki, Prada, Avon…Onda je uslijedio odlazak u Indoneziju.

- U Indoneziji se desio moj životni preokret i moment kada promatram kako mi se snovi ostvaruju.  Tu sam dobila angažmane za Pradu, editorijal za Marie Claire magazin, a okušala sam se i u svijetu filmske industrije, te sam dobila glavne uloge u dva filma i to bez ikakvog prethodnog iskustva u glumi – u horror filmu „Hell End“ i komediji „London to Bali“, otkriva Milena.

Nakon Budimpešte, Milena odlazi nakratko kući, ali neće propustiti rođendanski party na koji je pozvana.

- Modna agencija Abc Models Mgmt International, obilježava proslavu rođendana povodom 20 godina poslovanja. S obzirom na to da sam prve manekenske korake naučila upravo u Abc agenciji, jako se radujem odlasku na ABC BITHDAY PARTY koji će se održati 28.12.2017 godine u My Face Sarajevo te što ću se sresti s mnogobrojnim kolegicama i kolegama modelima ABC generacije od 1997 godine do 2017 godine.

Inače, Milena Tunguz je model modne agencijeAbc Models Mgmt International, koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.