Podijeli članak

Barcelona je doživjela jedan od najtežih poraza u povijesti, osam komada utrpao joj je nadmoćni Bayern, završilo je 8:2 za Bavarce u četvrtfinalu Lige prvaka.

Utakmica se igrala na lisabonskom Luzu i to će mjesto Lionel Messi pamtiti po najgorem.

Već na poluvremenu Bavarci su vodili 4:1 i imali Španjolce na konopcima, a Barcelonin kapetan već tada je mogao predosjetiti što ih čeka u sljedećih 45 minuta što pokazuje i fotografija snimljena na poluvremenu utakmice.

Vrata Barcine svlačionice ostala su otvorena dok je nemoćni golman Marc-Andre ter Stegen stajao naslonjen uz rub što je netko spretan i brz iskoristio te potom uslikao najboljeg nogometaša svijeta skroz uništenog.
 


U pozadini se vidi skroz shrvani i utučeni Messi čiji govor tijela jasno govori da je priči odavno kraj, barem što se tiče utakmice s Bayernom. Tako je u nastavku utakmice i djelovao na terenu, daleko je to bilo od njegovih pravih izdanja, prenosi Index.hr.

Messija smo viđali već u sličnim izdanjima nakon bolnih poraza, prošle je sezone jako teško podnio razbijanje na Anfieldu kod Liverpoola u polufinalu, međutim, sve ono što se dogodilo u Lisabonu dotuklo ga je kao nikad dosad.