Podijeli članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) planira posjetiti svog oca Thomasa Marklea (73) sljedeći mjesec kako bi izgladili svoju svađu, tvrde britanski mediji. Naime, loši odnosi između njih traju od njezinog vjenčanja 19. svibnja kada Thomas nije došao opravdavši se srčanim udarom i operacijom.

No navodno je sve izmislio nakon što je osramotio kćer prodavši svoje fotografije prije njezine svadbe, a ni dalje ne staje s medijskim istupima, pa Meghan to želi zaustaviti što prije. Vojvotkinja od Sussexa planira tajni put u Ameriku sljedeći mjesec te će tada otići k ocu u meksički grad Rosarito. 

- Mjesto i točni datum su nepoznati zbog dobrobiti Meghan i Thomasa. Ovo je osjetljivo vrijeme za njih oboje, no namjera je da konačno izglade svoj odnos - tvrde britanski mediji. 

Meghan je, kako kažu izvori iz Kensingtonske palače, nedavno rekla da ju je otac osramotio i povrijedio govoreći o pokojnoj princezi Diani. Ispričao je za Daily Mail kako kraljevska obitelj tretira Meghan na način koji majka njezinog muža, princa Harryja (34) ne bi odobrila. 

- Princeza Diana je promijenila kraljevsku obitelj, no nije bila savršena. I dalje je bila jedna od njih. Mislim da će ih Meghan uvesti u 21. stoljeće ako joj dopuste - rekao je Thomas. Komentirao je i odnos s kćerinim mužem, princem Harryjem. 

- Ne marim ako Harry više nikad ne progovori sa mnom. Preživjet ću - istaknuo je bivši majstor rasvjete na filmskim setovima. Unatoč svemu Meghan i kraljevska obitelj smatraju da nema smisla da ignoriraju Thomasa te da ga bivša glumica ne smije isključiti iz svog života.