Podijeli članak

Marko Bošnjak (15), dječak iz Prozor/Rame koji je prije tri godine svojim nastupima, ali i pobjedom u natjecanju „Pinkove zvezdice“ oduševio ne samo svoju BiH nego i cijelu regiju, nedavno je u Neumu sa svojim sugrađanima Davidom Glibom i Ivanom Vlajčićem održao predivan koncert, prenosi Ero.tel.

Marko će još kratko boraviti u rodnom kraju, jer uskoro mora pakovati kofere za Zagreb. Tu će se vratiti u klupe Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, ali i one u Glazbenoj školi „Husar&Tomčić“. 

- Uz zabavu na raspustu, pripremam se za nastavak školovanja. Iskreno ću vam reći da imam određene poteškoće s matematikom, pa moram vježbati – kaže Marko i dodaje da u Zagrebu planira snimiti obrade još nekih poznatih pjesama. 

Istovremeno, do kraja godine svjetlo dana trebala bi ugledati njegova prva samostalna pjesma. U Zagrebu mu, priznaje, najviše nedostaju mamina kuhinja i društvo iz ulice i zgrade. 

- Uvijek se rado vraćam u moj Prozor. Mjesto u kojem sam se rodio i svoju BiH nikad neću zaboraviti, bez obzira na to kuda me put odvede – ističe Marko.