Podijeli članak

Sinoć je počela 2. sezona popularnog glazbenog natjecanja “Pinkove zvjezdice” koji se prikazuje na Pink televiziji. Svoj nastup je imao i 11-godišnji Marko Bošnjak iz Prozora koji je svojim pjevačkim talentom zadivio sve te zaradio standing ovation i rasplakao žiri. Marko je izveo pjesmu ”One night only” Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 članova žirija te ostvario direktan plasman u slijedeći krug, piše rama-prozor.info.

Žiri je plakao, Marijana je plakala, čitav studio Pinkovih zvezdica je bio u suzama.  “Znaš da je ovo jedini nastup koji je rasplakao cijeli žiri”, upitala je Goca. Marijana je priznala da ga se uplašila jer je mislila da je on neko čudo sa druge planete. “Čuje se odakle si, svaka ti čast”, oduševljen je i Hari. “Možemo ovim i takmičenje završiti, ovo je perfektno. Sve elemente svjetskog pjevanja imaš… Ja nemam riječi i ne mogu da opišem.. Samo na svjetskoj razini sam čuo da neko sve u pjesmi stavi”, Hari je bio oduševljen. “Šta će više od ovoga, da pjeva i skače na trambolini?”, upitala je Leontina.

“Upoznala bih tvoje roditelje. Želim da se ovo što smo mi čuli uživo uspješno prenese preko malih ekrana, samo to želim”, dodala je Jelena.