Podijeli članak

Marko Bošnjak široj javnosti poznat kako dječak 'anđeoskog glasa' koji je osvojio stručni žiri i publiku diljem regije zaista izvrsnim i emotivnim nastupim u Pinkovim zvjezdicama odlučio se u blagdansko vrijeme darivanja svojim nastupom zahvaliti rodnoj Rami koja je uz njega bila sve vrijeme.

Govoreći o organiziranju koncerta u rodnoj Rami, potrebi za zahvalu rodnom kraju i emocijama pred sam nastup mladi glazbenik za Pogled.ba kaže kako je koncert zahvale  u Rami, osobito pred predstojeće blagdane ono što mu se učinilo najprimjerenije.

"Nakon što sam pobijedio u Beogradu i povratka kući, gdje me dočekao veliki broj mojih sugrađana, razmišljao sam kako zahvaliti na dočeku ali i na potpori koju su mi pružali tijekom cijelog natjecanja pa mi se koncert učinio kao najprikladniji način", kazao je Marko  za Pogled.ba
 

Ističe kako će dati sve od sebe da napravi dobru zabavu.

"Nadam se jednoj lijepoj večeri. Ja ću zajedno sa Irnesom i Rokom i prijateljima iz grupe Vječni putnici dati sve od sebe. (Irnes Divjan i Roko Blažević)", kazao je Marko uoči koncerta u Rami.

Na upiti ima li tremu pjevati pred svojim sugrađanima, s obzirom na to da i velike zvijezde redovito ističu kako su im nastupi u rodnim mjestima najdraži i najteži Marko skromno i mudro odgovara "Da, ali to kažu velike zvijezde. Molim Vas nemojte mene u tu kategoriju".

Marko Bošnjak i prijatelji organiziraju koncert zahvale u Rami 16.12.2017., točnije u Prozoru u Domu kulture s početkom u 19 sati. 
Na koncertu uz Marka nastupaju Irnes Divjan i Roko Blažević.

Ulaznica je 5 KM, a prihod od koncerta ide u Zakladu “Akord” koja brine o mladim glazbenim talentima.


Autor: G.Š./Pogled.ba