Podijeli članak

Dugogodišnji prvi napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić kao navijač je pratio utakmicu Vatrenih protiv Španjolske. U intervjuu je otvorio dušu, a vezano uz nastupe za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.  

Na početku utakmice je zajedno s Danijelom Subašićem i Vedranom Ćorlukom izašao na teren Maksimira gdje im je Davor Šuker uručio posebna priznanja. Cijeli stadion ih je naravno pozdravio.

Mario Mandžukić je dao i intervju Novoj TV u kojoj je govorio o svojoj karijeri nakon oproštaja od reprezentacije. 

Kaže da prati reprezentaciju i nakon što se oprostio te da se redovito čuje s bivšim suigračima, kaže i da dečkima treba davati podršku kako bi izdržali težak ritam utakmica.

"Ma ne, naravno da mi godi, ali ja sam svoje napravio. Cilj mi je bio, još kao djetetu, napraviti nešto s Hrvatskom. Da nismo napravili neki rezultat u Rusiji, i dalje bih igrao. Ponosan sam na sebe i drago mi je što sam mogao razveseliti ne samo sebe i svoje bližnje nego i sve Hrvate i sve one koji navijaju za našu reprezentaciju. To mi je bio jedini cilj, to sam ostvario i sad je vrijeme za neke druge dečke", odgovorio je Mandžukić na pitanje godi li mu pozivanje za povratak u reprezentaciju.

Na kraju intervjua rekao kako mladim napadačima u reprezentaciju treba davati podršku i vjerovati u njih te da će se vremenom pojaviti novi "Mandžukić".