Podijeli članak

Nema nikakve senzacionalne vijesti i posipanja pepelom, javio nam je Manuel Štrlek (31) o situaciji s vjerojatnim povratkom u hrvatsku rukometnu reprezentaciju.

- Nakon prvenstva su me zvali izbornik i direktor reprezentacije te pitali želim li ponovno igrati u reprezentaciji. Kako sam uvijek govorio da je moja odluka neigranja za reprezentaciju bila trenutna i da mi je trebao predah. Odgovorio sam da sam sada spreman pomoći! - pojasnio nam je sjajni hrvatski rukometaš. 

- Dopis je poslan jer su mi rekli da je donesena odluka na skupštini Saveza da sve mora biti službeno - kaže Manuel. 

Iako je Zoran Gobac govorio kako nema povratka Štrleka u reprezentaciju, čini se kako izbornik Lino Červar i direktor Igor Vori smatraju da Manuel nije počinio grijeh izbivanjem s Eura na kojemu su 'kauboji' osvojili srebrnu medalju. Uostalom da ljutnje nema pokazale su i njegove poruke na društvenim mrežama gdje je Manuel pokazao da prati i bodri svoje suigrače. 

Javnost je također od prvoga trenutka bila uz hrvatsko krilo i nadala se da će do povratka među 'kauboje' i smirivanja tenzija doći. Evo, dočekali smo i taj trenutak, navodi 24.sata.