Podijeli članak

Učiteljica Joleen Diaz (43) i njena 19-godišnja kćerka Meilani Parks iz sjeverne Kalifornije bliske su kao najbolje prijateljice, a mnogi ni ne vjeruju kad 43-godišnjakinja kaže da su između njih čak 24 godine razlike. 

Joleen, inače samohrana majka, tvrdi kako svoj mladalački izgled i lijep ten može zahvaliti svom životnom stilu - zdravom načinu života, aktivnosti i tome što ne pije ni ne puši.

Uvijek sam u pokretu, jako rijetko pijem alkohol, puno se odmaram i jedem uravnoteženo i zdravo - kaže mladolika majka, koja je svoj beauty režim usmjerila prvenstveno njezi kože, a vjeruje i da je ovakav izgled zadržala i u 40-ima najviše zato što je jako rano počela brinuti o svojoj koži, već oko 12. godine.Počela sam brinuti o koži već oko 12.,13. godine. Moja je mama koristila Mary Kay kozmetiku, a ja bih joj kriomice uzimala kreme i stavljala ih - priča atraktivna crnka i dodaje kako ipak postoji beauty proizvod koji joj je uvelike pomogao održati ovakav izgled.

 Proizvod koji je meni dramatično promijenio kožu je tretinoin koji većina zna i kao Retin-A ili retinol. Koristim ga oko godinu i pol dana i vidim da mi je koža sve ljepša - kaže učiteljica po struci, a dodaje da je zbog života u sunčanoj Kaliforniji ključna i dobra zaštita od sunca, zbog čega kremu za sunčanje stavlja svaki dan, pa i kad se sunce iza oblaka ni ne vidi.

Osim toga, dodaje, ujutro i navečer nanosi i serum s vitaminom C.

- Dobra mi koža daje samopouzdanje, čak onda ne izgledam najbolje - rekla je Joleen, koja sve svoje slobodno vrijeme provodi sa kćerkom.Jako smo bliske i puno toga skupa radimo; putujemo, kupujemo, vježbamo; a ponekad samo ležimo na kauču i pričamo - rekla je Joleen za Daily Mail, a 24 godine mlađu joj kćerku Meilani niti malo ne smeta kad joj mamu zamijene za sestru.

- Dok je odrastala, često je mogla čuti kako meni govore ljudi govore da su mislili da mi je majka sestra - kaže Joleen i dodaje da ju je 'ionako rano rodila, pa se i sama osjeća više kao starija sestra'.

Ova mlada majka inače inzistira da joj kćerka slijedi njen beauty režim kako bi svoju kožu održala blistavom i sjajnom, no vjeruje i da nije sve u kozmetičkim preparatima, te da je za održavanje mladolikog sjaja ključan i - pozitivan stav, prenosi 24sata.hr

Iako se s ocem od Meilani rastala prije 13 godina, bivši su supružnici i dalje u dobrim odnosima pa redovito svi vrijeme provode zajedno. Za sebe ova atraktivna mama kaže i da 'žIvi prilično jednostavan život u kojem je uvijek zadovoljna s onim što ima.'