Podijeli članak

Tagovi

AUstralka Laura Mazza poznata je kao majka bez dlake na jeziku. 33-godišnjakinja je već nekoliko puta iznenadila svojim izjavama, a posljednja u nizu o kojoj svi bruje je da roditelji uvijek imaju omiljeno dijete, prenosi Index.hr.

Jedno dijete vam postane omiljeno. Briga me tko misli da je to krivo, ali znate tko nikad nije u krivu? Moje treće dijete”, iskreno je napisala na svojoj stranici Mum on the Run. 

Priznala je i da biti majka troje male djece nije nimalo jednostavno.

"Jedno dijete skače na glavu s kauča, srednje je zanemareno i pokušava pridobiti pozornost gurajući vilicu u električnu utičnicu, a beba broj tri je pojela vlastito govno (ovo je bio stvarni scenarij)”, dodala je.

Jedno istraživanje je otkrilo da su roditelji troje djece pod najvećim stresom, a s tim se u potpunosti slaže Mazza.

Kad bi moj suprug poželio četvrto dijete, ostavila bih ga i udala se za Rickyja Martina. Znamo koje su šanse da se to dogodi. Toliko je ekstremno teško s troje djece”, našalila se.

Usprkos svemu, voli svoju djecu, a pratitelje čiji je broj iz dana u dan sve veći i dalje će nasmijavati svojim objavama.

Misliš da tvoje srce ne može više rasti, a onda se dogodi boom. Dijete dođe u tvoj život i srce se razvuče šire, otprilike kao i tvoja vagina”, zaključila je.