Podijeli članak

Blogerica i majka Tova Leigh otkrila je tajnu savršenog selfija koji je izazvao oduševljenje na internetu nakon što ga je objavila. Ona je, naime, prije tri tjedna na svom Facebook profilu objavila fotografiju koja je oduševila sve njezine obožavatelje.

Blogericu na Facebooku prati 450 tisuća ljudi, a njezin selfie svidio se mnogima. Majka je dobila razne pohvale, svi su joj rekli da je seksi i lijepa pa je ona nakon toga odlučila objasniti što se događalo iza scene. Javno je objavila kako joj je trebalo barem 20 pokušaja da se 'napravi' lijepom, a da pritom ne koristi raznorazne filtere koje društvene mreže i pametni telefoni omogućavaju. Objavila je stoga fotografiju sebe u 'bapskim' gaćicama te pokazala svoje 'nesavršeno' tijelo.

"Svim onima s velikim trbuhom, celulitom, bapskim gaćicama i apsolutno nikakvim prostorom između nogu, ne tako savršeno tijelo po diktiranim standardima, nego nesavršeno glamurozno zato što je stvarno i moje. Idući put kada vidite 'savršenu' fotografiju na Instagramu ili Facebooku zbog koje se osjećate loše, sjetite se ovoga: Društvene mreže pune su sr... Lijepe ste takve kakve jeste. I ne postoji ništa seksepilnije od toga da si stvarna", napisala je ona.