Podijeli članak

Odigrali smo najgoru utakmicu otkad sam postao izbornik - započeo je ljutito izbornik Mađarske Marco Rossi nakon poraza od Hrvatske 3-0 na Poljudu. 

Razbio bi Poljud

"Mi smo Hrvatsku gledali, mi nismo igrali. Bili smo prestravljeni. Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sjedala i sve, ali ne smijem jer moram koristiti mozak", izjavio je mađarski izbornik.

"Moja momčad nije ni došla na utakmicu. Mi smo igrali kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sjećam se više koliko, ali pet-šest pogrešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove", šokirano je pojašnjavao i sebi i prisutnim novinarima na presici.

"OK, moji su igrači bili pod pritiskom, ali smo prodavali lopte. Hrvatska nije naša razina, ali ovo ne može biti način na koji gubimo", zagrmio je, no nije tražio pojedinačne krivce: 

"Svi smo na istome brodu, svi stojimo na terenu, svi smo krivi za ovo što se dogodilo u Splitu", priznao je Rossi, piše 24sata.

'Nije ovo 3. liga!'

Nije ga uspjela smiriti niti činjenica da su mu konkurenti Slovačka i Wales remizirali 1-1. 

"Ako izgledate kao što smo mi izgledali u Splitu, nemate se čemu veseliti, pa ni tome. Dobrih vijesti nema, moramo gledati sebe", rekao je Talijan, slično kao što posebnu euforiju zbog remija druga dva protivnika u skupini, koja su također u četvrtak odmjerila snage, nije pokazao niti hrvatski izbornik Dalić. 

"Ovakve greške se ne događaju ni u Trećoj ligi i to ih nije pravio jedan igrač, nego više njih. Ovo se ne smije ponoviti protiv Azerbajdžana", rekao je izbornik Rossi. 

"Prvi put u životu ostao sam s deset igrača i molio Boga da vrijeme što prije prođe", priznao je.