Podijeli članak

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, definitivno je netko tko je znao kako će iskoristiti medijsku pažnju i svoje osobine i atribute, kojima je nadarena. Otkako je otišla iz rodne Tuzle i preselila u Beograd u žiži je javnosti, bez obzira što više nije sudionica niti jedne vrste programa koji joj je donio popularnost.
 
Digla se u oblake
 
Neki beogradski mediji su iskoristili njenu naivnost i neiskvarenost, pa su otišli korak dalje plasirajući neke priče koje nemaju veze sa istinom. Bar tako kažu Macini prijatelji u Tuzli, piše tabloid Express.
 
-Ona je jedna neiskvarena osoba, samo što je, nazovimo, slava ponijela malo više i digla u oblake. Ona uopće nije zlonamjerno biće, jest da se jedno vrijeme dok je bila u Tuzli družila sa nekim ljudima koji se meni nisu sviđali pa sam se ja povukla iz tog društva, ali i dalje smatram i odgovorno tvrdim da u sebi nema trunke zla. S druge strane neda da je diraju, ni nju ni njenu obitelj i ne trpi uvrede na račun svog izgleda, kao i loše komentare. Pa ona majci nije ''sišla s vrata'' dok nije podigla kredit za njene silikone.
 
- Jednostavno je borbena i ide do kraja, samo se bojim da svoju naivnost jednog dana ne plati glavom. Jako je povodljiva i vjerojatno misli da su svi ti ljudi koji je okružuju njeni prijatelji, ali sigurno nije tako. Ali kako hoće, njoj izgleda pravo odgovara tamo u Beogradu, tako da su rijetke prilike kada dođe u posjetu majci u Tuzlu - kaže za Express Macina prijateljica.
 
A da Maca želi da je non – stop u centru pažnje potvrđuje i stalni prijenosi uživo odnosno popularni ''lajkovi'' na društvenim mrežama, gdje Maca kada se pojavi za nekoliko minuta prikupi par tisuća posjetitelja i pratitelja.
 
Centar pažnje
 

– Te stvari nisu nimalo dobre. Baš sam neku noć gledala jedan njezin prijenos na Instagramu. Uključila je kameru u stanu i pričala sa ljudima i znanim i neznanim, pozdravljala ih, a oni su u pisanim porukama komentirali i pitali je ama baš sve. To mi se ne sviđa, previše je prosta u nekim odgovorima i ne priliči joj ta vrsta neprimjerenosti. Ako je netko već bezobrazan i ako joj govori stvari koje ne bi trebao govoriti na društvenoj mreži, valjda se treba obuzdati i stati tome u kraj, to joj nimalo ne ide u prilog. Ali opet kažem do nje je, navikla je da je u centru pažnje, pa kako god - zaključuje djevojka koja je godinama bila prijateljica sa Macom.