Podijeli članak

Na jučerašnjem veličanstvenom dočeku nogometnih reprezentativaca u jednom trenutku na pozornicu se popeo mali Petar Brcković kojem je životni san bio da upozna Luku Modrića.

Uspjeli smo danas porazgovarati s njegovim ocem Mladenom koji nam je otkrio detalje jučerašnjeg prekrasnog događaja.

Ispričao je kako je sa sinom Petrom bio na dočeku. "On voli Luku Modrića i uvijek je samo Luka, Luka. Mislio je da ga on jedini čeka na trgu - Moj Petar i on. Međutim, kad smo stigli vidio je kolika je gužva i shvatio, da ne može doći do Luke Modrića. Čekali smo četiri, pet sati, a Petar je svako malo pitao sve oko sebe: gdje je Luka?, rekao je tata Mladen.

Dodao je da je Petra u jednom trenutku jedan od navijača uzeo za ruku i rekao: On voli Luku i ja ću ga odvesti njemu.

Zajedno s još dva navijača oni su otišli i u tom trenutku ja sam ga izgubio. Nazvao sam tri kćeri i sina koji su bili ondje, ženu kod kuće i rekao im da sam izgubio Petra. Tek kad sam dobio poruku od prijatelja, koji je doček gledao doma na televiziji, da čestita Petru - onda sam shvatio da je Petar na pozornici i da je siguran, rekao je.

Tata Mladen rekao je da nije u nogometu, niti u nogometnom svijetu i da nikoga ne poznaje.

Upitan za dojmove rekao je da je Petar presretan. "Toliko je bio spontan moj Petar, a i Luka. On je dijete s posebnim potrebama i njemu to jako puno znači. Nije se još stigao vidjeti s prijateljima. Još smo doma i sređujemo dojmove, rekao je Petrov tata.