Podijeli članak

Reper 2Pac, pravog imena Tupac Shakur, preminuo je u lasvegaškoj bolnici 1996. sa samo 25 godina od posljedica četiri prostrijelne rane koje je zadobio u pucnjavi. Tupac je preminuo šest dana poslije ranjavanja jer je imao preteška unutarnja krvarenja.

No, oko njegove smrti već se više od 20 godina povezuju teorije zavjere i mnogi vjeruju kako je reper još uvijek živ.

Nedavno je teoretičar zavjera Michael Nice objasnio kako je Tupac uz pomoć britanskog tjelohranitelja i podršku Fidela Castra iz Las Vegasa prebačen na Kubu te tamo i danas živi sretno.

"Imam video i audio dokaze da je Fidel Castro pomogao Tupacu da dođe na Kubu", rekao je Nice.

A sad je novu teoriju iznio Suge J. Knight, sin repera Suge Knighta koji je bio u automobilu pored kad je Tupac ranjen.

Njegov je sin na Instagramu podijelio nekoliko fotografija na kojima je čovjek koji izgleda kao pokojni reper - na jednoj je s Beyonce, a na drugoj s 50 Centom.

"Tupac je živ... Nikad nas nije napustio", napisao je te podijelio i video čovjeka koji također izgleda kao Tupac. Snimljen je na tulumu u Maleziji, gdje reper navodno živi.

Mlađi Suge objavio je i poruke koje je navodno dobio od "tajne zle organizacije" u kojim mu prijete.

Ubojica Tupaca nikad nije pronađena pa je zato njegova smrt ostala vječni misterij.

Čak je i Suge Knight u dokumentarcu o prijatelju izrazio sumnju u to da je pokojni.

"Kad sam napustio bolnicu, šalio sam se s njim, smijao se. Ne znam kako netko od toga da je stvarno dobro može postati toliko loše. Ne znam je li stvarno mrtav, ali znam da s Tupacom nikad ne možeš biti siguran", rekao je svojedobno.