Podijeli članak

Ljubinka Pejković, sudionica pete sezone RTL-ovog showa "Život na vagi", na Instagramu je objavila fotografije na kojima se vidi koliko je uspjela smršaviti tijekom showa. 

- Summa summarum, rekli bi stari, završilo dobro, barem meni, a mislim i svim kandidatima 'Života na vagi'. Zato ljudi tko god ima problema s viškom kilograma, moj savjet je gledajte RTL i nemojte da vam slučajno promakne prijava za 6. sezonu, napisala je  Ljubinka pokraj fotografija prije i poslije ulaska u "Život na vagi".

Inače Ljubinka je U "Život na vagi" ušla je sa 113,8 kilograma, u showu je usprkos svim nevoljama skinula 27,7 kilograma te nastavila vježbati i nakon završetka showa. 

Podsjetimo, Ljubinka dolazi iz Makarske a samohrana je majka dvije kćeri. 

- Bilo je teško odgojiti dvije cure u Dalmaciji kao samohrani roditelj, kao podstanar. Čak nisam vidjela kako mlađa odrasta, starija ju je čuvala, ja sam morala raditi po 16 sati da bih priuštila djeci najosnovnije. Od rastave nisam tražila nikakve veze, moja djeca su mi sve. 

Ako sam se rastala od njihova oca da ne bih ugrožavala naš način života, zašto onda tražiti nekog stranog da nas dovedem u situaciju da nas maltretira, ugrožava, kazala je za RTL.