Podijeli članak

Ovo nam je najbitnija utakmica prvenstva, najavio je Domagoj Duvnjak subotnji derbi s Njemačkom (20.30) u Beču u kojem Hrvatska može već baciti pogled prema Stockholmu.

Ako dobijemo, u praktički smo u polufinalu. Igrali smo s Nijemcima prošle godine na SP-u kad smo izgubili jedan razlike, sada u listopadu obje utakmice također. Sve je na mali broj golova i mislim da će i sutra biti tako.

Naš kapetan više od desetljeća igra u Bundesligi, normalno da poznaje Nijemce bolje od ikoga. 

Igraju odličnu obranu s Wolffom na golu. To je 6-0 jaka i agresivna obrana iako ih ovdje još nisam pogledao, no čuo sam da su igrali čak i dubokih 3-2-1 s Pekelerom naprijed. Ne bih nikoga posebno izdvajao, imaju tri dobra pivota, dva su sa mnom u Kielu (Pekeler, Wiencek... Nadam se da neće imati svoj dan.

Oni nisu definitivno imali protiv Španjolaca, gubili su i 10 razlike u jednom trenutku. Navodno igrači nisu baš na istoj valnoj duljini s izbornikom Prokopom, prenosi 24sata.hr

- Ne znam za to, ali razumljivo je da su bili nezadovoljni svi nakon poraza. Javnost kod njih uvijek traži puno, sada su pod pritiskom, a mi u psihološkoj prednosti jer imat ćemo šansu i u slučaju poraza, oni ne.