Podijeli članak

Zrinjski je u susretu sa Željezničarom ponovno oštećen od strane sudaca. U 86. minuti glavni sudac Dragan Petrović na asistenciju suca iz gola Vladimira Bjelice svirao je jedanaesterac za Sarajlije nakon kojega je Željezničara došao do trećeg pogotka.

Trener Blaž Slišković nakon susreta bio je iziritiran ovom odlukom, te je prozvao odgovorne u Nogometnom savezu i sudačkoj organizaciji. 

"Ne može sudac koji je više udaljen od mjesta događaja donositi odluku. Glavni sudac je pokazao igraču Željezničara da se digne, a onda Bjelica kaže jedanaesterac. I jedan i drugima trebaju odgovarati za takvu odluku. On kao glavni sudac, ne mora prihvatiti sugestiju dodatnog suca. To nije donijelo Željezničaru pobjedu, i hvala Bogu da nije. Da je ostalo 0:2, možda bi i ostalo tako, ali onda se pojavio inat kod mojih igrača. Dali smo odmah prvi gol, pa drugi, huu hu, i 3:3. Mislim da je neodlučeno najrealniji ishod. Kako njima u Željezničara, tako i nama u Zrinjskom koji se trudimo i želimo napredak bh. nogometa. Ja želim da moja ekipa napreduje i da se odluke ne donose mimo terena. Dok god bude tako naš nogomet će otići u 'sto ...'. Mi se borimo i tražimo od naših igrača kvalitetnu igru, želimo napredak, a netko to svojim odlukama anulira. Kažu da su i oni za napredak, ali koji napredak? Prozivam ovim putem krovnu kuću bh. nogometa i sudačku organizaciju, sve ih prozivam. Ne žele oni napredak, dok god je ovakvih odluka koje nisu kvalitetne", kazao je Slišković i dodao: 

"Ja sam Bog za njih, oni samo jedu i rastu im stomaci", poručio je Slišković ljudima u Nogometnom savezu BiH. 


Autor: D.S./Pogled.ba