Podijeli članak

Prošlo je godinu dana od završetka treće sezone 'Život na vagi', a natjecateljica Nina Martina Korbar (26) ušla je u show s 124 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kile. Izgubila je 32% tjelesne mase, a i dalje radi na svojoj figuri.Na društvenim mrežama redovito objavljuje i raspored vježbi koje izvodi. Otkrila je kako joj polazi za rukom skidati kilograme bez teretane i skupih sprava za vježbanje. Dok je lijepo vrijeme voli vježbati u prirodi. S ponosom je otkrila kako je nekada nosila veličinu 54, a danas bez problema stane u veličine manje čak i od broja 42.  Sad je za RTL direkt obukla maturalnu haljinu iz 2010. i ponosno pokazala kako joj je haljina sad prevelikaKad su nakon showa roditelji vidjeli transformaciju Nine Martine koja je izgubila 40 kilograma, zaplakali su od sreće. 

- Sretna sam i ponosna na sebe - rekla je tad Korbar koja od showa prima puno poruka podrške. Dodaje kako sada trenira četiri do šest puta tjedno, a sve ovisi o vrsti treninga.  Tvrdi kako je ponosna na sve što je postigla iako još uvijek nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. 

Na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije obroka koje si sprema i piše recepte. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja, avokado, riba, integralna riža... Ali sve u umjerenim količinama.