Podijeli članak

Lady Gaga je u svom govoru na dodjeli nagrada Women in Hollywood časopisa Elle nazvala svog dečka i agenta Christiana Carina svojim zaručnikom.

"Hvala svim mojim voljenim osobama. Bobby (Campbell, njen menadžer), volim te. Volim sve za stolom pet. Mog zaručnika Christiana. Sve koji se brinu o meni svaki dan", rekla je Gaga u svom govoru.

Glasine o njihovim zarukama prvi put su se pojavile u ljeto 2017. godine. Nekoliko mjeseci kasnije, točnije u studenom, izvor blizak pjevačici za Us Weekly otkrio je da se par zaista zaručio preko ljeta te da je Carino čak pitao Gaginog oca za njenu ruku. Ipak, njih dvoje to nisu potvrdili sve do sad.

Gaga i njen agent prohodali su u veljači 2017. godine, a javnost je doznala da su par kada je Gaga nastupila na Super Bowlu.

Pjevačica iza sebe ima jedne propale zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem s kojim je prekinula u srpnju 2016. godine, zbog prenatrpanih rasporeda.

Još je nepoznato kada Gaga i njen agent/zaručnik planiraju stati pred oltar, no svakako se veselimo vidjeti nju kao mladenku.