Podijeli članak

Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje, stoji u ciničnoj objavi na društvenim mrežama koju je napisala osoba pod imenom Zrinka Gracan.

Revoltirana čitateljica ili čitatelj, jer nismo uspjeli stupiti u kontakt s navodnom poljoprivrednicom, upozorila je pjevačice da im ne bi preporučila da se u polju “nacrtaju” u skupocjenim haljinama. Uskoro su se društvene mreže rasplamsale te su poljoprivrednici iz okolice Osijeka, Zagreba i Zadra počeli nuditi pjevačicama angažmane na svojim poljoprivrednim zemljištima.

Naime, danima ne jenjavaju rasprave dijela glazbenika koji se teško nose s posljedicama koje je ostavila kriza uzrokovana pandemijom korona virusa. Koncerti se zakazuju višestruko manje nego lani pa je nedavno Nina Badrić šokirala izjavom kako je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa.

Dio obožavatelja i kolega pokazali su suosjećanje s Nininim vapajem, ali dio je pjevačicu podsjetio kako dobiva dio zarade i mimo nastupa te su joj poručili da pretjeruje s istupima. Severina se još javno nije žalila iako je odradila samo jedan koncert.