Podijeli članak

Od ovog tjedna tvrtka Klas počinje svoj društveno odgovorni projekt u okviru kojeg će donirati značajne količine svojih novih, u foliju pakovanih i popularno nazvanih Skockanih kruhova, humanitarnim organizacijama u BiH. Donacija će trajati tri mjeseca, a kruh će se distribuirati širom BiH. To je razlog zašto se Klas odlučio donirati svoje nove Skockane kruhe kojima je produžen rok trajanja. 

Donacija je namijenjena za tri organizacije; Pomozi.ba u Sarajevu, Mozaik prijateljstva u Banja Luci i Pravi Put u Grudama kojima će Klas do rujna svakodnevno isporučivati Skockane kruhove upakirane u najkvalitetniju ambalažu na tržištu kada su u pitanju pekarski proizvodi, kojima je produžen rok trajanja na 30 dana postignut pasterizacijom. 

„Aktivnim radom na poboljšanju uvjeta života osobama kojima je pomoć društva potrebna, rado podržavamo humanitarne organizacije, jer samo zajedničkim snagama i dobrom saradnjom možemo doprinijeti rastu i razvoju naše zajednice.
Klas postoji već 117 godina i oduvijek je bio društveno odgovorna tvrtka što potvrđuje prije svega svakodnevnom brigom o svojim zaposlenicima, životnoj sredini kao i sredini u kojoj posluje. Tvrtka posebno njeguje odgovornost prema svojim kupcima i potrošačima, i to ponajprije proizvodnjom kvalitetnih proizvoda po najvišim ISO, Halal i HAACP standardima“, istaknuo je Boris Brković, ravnatelj Klas dd Sarajevo.

Iz Udruge „Pravi Put“ Grude, ističu kako će se kruh početi dijeliti od lokalnih općina, mjesnih zajednica, centara, udruga,Crvenog križa, centara za socijalni rad i slično te će isto tako svi biti obaviješteni pismenim putem za podjelu ove donacije. Od početka do kraja ove akcije će biti podijeljeno 3000 kruhova, svakog tjedna po 300 komada, u iznosu oko 5600,00KM. 

"Želimo zahvaliti tvrtki KLAS koja nas je odabrala za ovaj društveno odgovorni projekt", navode iz ove Udruge.

Vrijednost ukupne donacije iznosi 17.000 KM.