Podijeli članak

Tagovi

Pred odlazak na prvi trening u opremi Zrinjskog razgovarali smo s novim igračima mostarskog kluba Nikolom Rodinom i Abidom Mujagićem, te mladim Ivorom Krešićem koji je potpisao prvi ugovor s aktualnim prvacima BiH.

„Dolazak u Zrinjski je za mene ostvarenje sna i velika mi je čast što sam ovdje. Nadam se da ću se izboriti za mjesto u momčadi i pokazati da sam zaslužio dolazak ovdje. Jaka je konkurencija na stoperskim pozicijama, ja sam došao tu da pokažem da zaslužujem priliku. Trenirat ću naporno i što Bog da“, poručio je Nikola Rodin.

Odlaskom Todorovića i Jovića smanjena je konkurencija na krilnim pozicijama kod Zrinjskog. Svoje mjesto u momčadi potražit će Abid Mujagić, u prvom dijelu sezone krilni igrač Mladosti.

„Ja mogu reći da sam sretan što sam došao u najbolji klub u Bosni i Hercegovini. Nadam se da ćemo uspjeti osvojiti naslov prvaka, kao i prethodnih godina. Dat ću sve od sebe da nadoknadim odlazak Bilbije i Todorovića, iako su to bili najbolji igrači ne samo Zrinjskog, nego i cijele Lige“, rekao je Mujagić i dodao:

„Poznajem sve igrače Zrinjskog, s tim da imam tu jednog svog sugrađanina Šovšića, tu su i Rustemović, Kadušić koje bolje poznajem od ranije“.

Talentirani Ivor Krešić potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Zrinjskim.  

„To mi je bio san od početka treniranja. Navijam za klub i bila mi je velika želja potpisati ugovor. Radit ću maksimalno i pokušati se dokazati stručnom stožeru“, istaknuo je Krešić.