Podijeli članak

Crvena Zvezda na svojim stranicama objavila je sjajne vijesti o svojem košarkašu Ognjenu Kuzmiću koji se teško ozlijedio u prometnoj nesreći prošlog vikenda i bio je u životnoj opasnosti.

Novi pregledi pokazali su poboljšanje u njegovom zdravstvenom stanju, Kuzmić je stabilno i polako će ga buditi iz inducirane kome.

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti:

"KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak napravljen novi detaljan pregled skenerom.

Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio zdravstveni tim u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija ozljeda glave (mozak i dalje blago natečen nakon traume).

Također, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom zdravstvenog tima Ognjen Kuzmića će polako buditi iz stanja inducirane kome u kojoj se nalazi od nedjelje, kada je doživio tešku prometnu nesreću.

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću.

Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa zdravstvenim timom informirati javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde."