Podijeli članak

Koncert "Sve je premostivo" u organizaciji Tima Mostar 2024 bit će održan u petak, 27. rujna, na igralištu iza Gimnazije Mostar, s početkom u 20 sati.

Koncertom, kako navode, žele obilježiti svoju odlučnost za izgradnju ljepšeg Mostara, a izvođači su mostarski glazbenici: Simfonijski orkestar, Rock škola i Zoster.

Inače, u srijedu, 25. rujna, bit će objavljeno koji će grad postati Europska prijestolnica kulture 2024. godine, a ceremonija proglašenja bit će izravno emitirana na Facebook stranici Creative Europa, s početkom u 11.30 sati.

"Bez obzira na rezultat, Mostar ima razloga za slavlje jer je već svojevrsni pobjednik. Ljudi koji su okupljeni oko Foruma i Tima Mostar 2024 pokrenuli su procese i projekte koji mijenjaju naš grad u kulturnom i umjetničkom smislu", priopćeno je iz tog tima.

Slogan "Sve je premostivo", kako su naveli, na najbolji način govori o viziji tog projekta.

"Stvoren je okvir koji je dovoljno širok i uvažava sve naše različitosti, pružajući im priliku da razviju sav svoj potencijal te sinergijom svih komadića naprave harmoničan mozaik u kojem svaki pojedinac i kolektivitet imaju svoj integritet i mjesto", poručili su iz Tima Mostar 2024.