Podijeli članak

Onilne knjižara Knjiga.ba predstavila je tri nove knjige bh. pisaca koje se bave suvremenom tematikom, donose sliku naše bliske prošlosti viđene očima pisca.
 
Prva je "Adem zvani Krst" autora Mirsada Pašovića za koju on kaže da je bajka po istinitoj priči.
 
Roman govori o nevjerojatnoj sudbini čovjeka koji je, braneći čast, završio u popravnom domu u kojem ništa dobro nije naučio, naprotiv.
 
Nepravda ga je i dalje kroz život tjerala da radi pogrešne stvari u životu, a njegova inteligencija dovela ga je u vrh europskog kriminala.
 
Druga knjiga je "Pozdrav domovini - Put u (ne)izvjesnost" Osmana Menkovića koja sjeća na slavne dane bliske prošlosti. Iskrena priča koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.
 
Treći naslov je "Narandža s Trebevića - Svjedočenja i sjećanja iz Sarajeva u vremenu opsade 1992-1996." autora Ezudina Kurtovića.
 
Riječ je o osobnom dnevniku jednog mladića, studenta, sudionika života i obrane grada tijekom njegove četverogodišnje opsade, dopunjen novinskim tekstovima, pojašnjenjima i aktualnim promišljanjima o našoj sadašnjosti i budućnosti, priopćeno je iz Online knjižare Knjiga.ba.