Podijeli članak

Derbi protiv Sarajeva po mnogočemu je posebna utakmica, priznaje to i trener Toni Karačić u najavi još jednog dvoboja ove dvije momčadi iz vrha bh. nogometa:

-Ovo je derbi kola, a uz to utakmice Sarajeva i Širokog Brijega su zaista specifične. Mi u dobrom ozračju očekujemo derbi, istina imamo problema s kartoniranim igračima (Marić, Franjić) i ozljedama (Knežević), ali želimo s pozitivnim rezultatom na Koševu uhvatiti priključak s “gornjim domom” prvenstvene ljestvice.

Karačić je kazao i kako je Široki Brijeg u fazi rezultatske stabilizacije, ali i da su “Plavo-bijeli” do sada “prosuli” previše bodova da bi si taj luksuz mogli dopustiti i u nastavku prvenstva, prenosi Vrisak.info.

-Jer, sada smo u sredini tablice, ali to nas ne zadovoljava. Želimo biti gore, pri vrhu, a za to moramo osvajati bodove, bez obzira protiv koga i gdje igramo. Uspjeh u derbiju značio bi naznaku našeg povratka u “gornji dom”, a s pozitivnim rezultatom protiv Sarajeva u još boljem i kvalitetnijem ozračju dočekali bismo preostale utakmice ove jeseni, zaključio je Karačić.