Podijeli članak

Foto:24sata

Uf, bila su to dva dana za pamćenje za naše rukometaše. Prvo su osvojili srebro na Euru, navijači su ih dočekali u zračnoj luci, pa su dobili i sjajni doček na glavnom trgu u Zagrebu, a šlag na kraju svega je doček u Mostaru.

David Mandić, Marino Marić, Josip Šarac i Igor Karačić su kraljevski dočekani na Vojničkom igralište pred više od 10.000 ljudi. Atmosfera je bila uzavrela, pjevale su se 'Moja Hercegovina', a sve je eruptiralo kada su igrači došli na pozornicu. Pjesme su se samo nizale jedna za drugom, a brojni obožavatelji pristizali su na pozornicu kako bi se fotografirali s njima i dobili potpis.

Oko 22 sata napustili su pozornicu i uputili se u mostarski noćni život kako bi se malo opustili. A tamo je tek bila ludnica. Uz koju kapljicu čarobnog napitka, Mandić i Karačić su uz hitove 'Geni kameni, Srce vatreno' proslavili veličanstven uspjeh na Europskom prvenstvu. Unatoč vremenu za sebe, rado su pristali na fotografije s mnogim obožavateljima.

No nije niti tu kraj. Ljubuški je za danas organizirao novi doček za rukometaše koji su potekli u Izviđaču iz istoimenog grada. E sada rukometaši znaju kako je bilo nogometašima nakon Rusije. Umorni i iscrpljeni, ali dočeke moraju odraditi,piše 24sata