Podijeli članak

Juventus je po prvi put ove sezone kiksao. Nakon deset uzastopnih pobjeda, došao je red i na prvi remi. Crno-bijeli su odigrali 1:1 s Genoom, rezultat kojim nitko nije bio previše sretan jer su to momčadi s kojima se momčad Massimiliana Allegrija u pravilu bez problema obračuna. 

No, jedan je igrač ipak imao razloga za osmijeh - sin razmetni Leonardo Bonucci. On je jučer na centar istrčao s kapetanskom trakom oko ruke! Iako je bilo "nacrtano" da će ona pripasti Mariju Mandžukiću prema nekom nepisanom redoslijedu budući da nije bilo Chiellinija, Barzaglija i Khedire, piše Goal

Bilo je to u svakom slučaju iznenađenje i nije se  dogodilo od svibnja 2017. i utakmice s Torinom.

Jer, Bonucci je u ljeto prošle godine otišao u Milan, rastao se s Juventusom u ne baš dobrim okolnostima, a na San Siru je također nosio traku. Navijači su rogoborili i protiv njegovog povratka, a kako neće protiv toga da dobije takvu čast i nosi traku. No, mišljenje tribina ne dijele oni koji su važniji. 

Oko Bonuccija kao kapetana složili su se svi - trener Allegri, cijela svlačionica te direktori koji su stalno s momčadi, Paratici i Nedved.

Bio je to u jednu ruku i signal Juventusa svima, pogotovo navijačima: Mi smo mu oprostili sve i sad je ponovo jedan od senatora u svlačionici.