Podijeli članak

Ako je vjerovati horoskopu, svaki znak Zodijaka odlikuju neke vrline, ali svaki ima i svoje slabosti.

Svatko se s problemima nosi na svoj način, a Times of India prikupio je na jedno mjesto i načine na koji se svaki horoskopski znak nosi s tugom, prenosi N1.

Ovan

Jarci postaju impulzivni i vjerojatno će vas izbjegavati ako ste tužni. Agresivni su i svoju tugu prikrivaju bijesom.

Bik

Oni se izoliraju i utjehu traže u porocima. Manjka im strpljenja i prilično ih je lako naljutiti.

Blizanci

Sve pretjerano analiziraju i lako podliježu tugovanju. Ipak, ostaju tihi u svojoj tuzi i često se distanciraju od svojih osjećaja.

Rak

Rakovi su emocionalni, a kada su tužni izoliraju se od gomile i postaju ekstremno osjetljivi.

Lav

Pokazivanje tuge i ljutnje pred drugima im predstavlja stres. Ako netko ignorira njihove osjećaje, mogli bi se početi ponašati kao žrtve i žaliti na svaku sitnicu.

Djevica

Postaju kompulzivni. Ne vole trošiti vrijeme na depresiju i tugu. Kada se razljute mogu postati okrutni, a vjerojatno će izražavati neslaganje sa svime što im se kaže.

Vaga

Skloni su "gutanju" tuge i ljutnje. Pokušavaju izgledati kao da je sve u redu. Ako se otvore, njihova tuga i bijes mogu dovesti do katastrofe i nepovratno oštetiti njihove odnose s drugim ljudima.

Škorpion

Tužan Škorpion može postati ekstremno neprijateljski nastrojen i izolirati se. Kad su ljudi i depresivni, mogu biti i nasilni.

Strijelac

Lako dođu do faze u kojoj se utapaju u tugi, čak i ako su samo umjereno tužni. Letargični su.

Jarac

Previše razmišljaju o svojim problemima. Kad su tužni, postaju beznadni i nemotivirani. Za nadilaženje situacija potrebna im je ogromna snaga volje.

Vodenjak

Kad su tužni, najradije ne razgovaraju ni s kim. "Otkače" se od svijeta i pretvaraju da je sve u redu.

Ribe

Opsesivno razmišljaju. Nikad ne zaboravljaju loše stvari koje su im se dogodile. Lako dopuštaju da ih preplave depresija i anksioznost.