Podijeli članak

Juniorski reprezentativac BiH Elvin Kovač nastavlja sa odličnim obranama u dresu njemačkog bundesligaša Freiburga. Naime, juniori Freiburga u četiri posljednja kola ne znaju za poraz, a zanimljivo je da je Elvin na svim utakmicama uspio sačuvati svoju mrežu. 

Tako je ekipa našeg juniorskog reprezentativca pobijedila Borussiju Mönchengladbach 2:0, Unterhachinga 2:0, Kuppenheima 4:0 i protiv Karlsruhea odigrala neriješeno 0:0. 

- Kao rezultat dobre igre cijele ekipe došle su četiri utakmice bez primljenog gola. Cijela ekipa dobro igra i nadam se da ću i u preostale dvije prvenstvene utakmice uspjeti sačuvati svoju mrežu i zadržati mjesto među prve tri ekipe. Naravno, mnogo značajnija nam je utakmica finala Kupa protiv Kaiserslauterna u Berlinu 19. svibnja. To je utakmica karijere za mene i cijelu ekipu. Plasman u finale Kupa je veliki uspjeh za naš klub. Već sada postoji plan da se nekoliko najboljih juniora priključi prvoj ekipi - kaže Elvin Kovač koji ima ugovor s Freiburgom do 2020. godine.