Podijeli članak

Tagovi

“Joker” je na putu da postane prvi R-rated film koji je do ovog trenutka na svjetskim kino blagajnama ostvario zaradu veću od milijardu dolara, piše Business Insider.

Zbog ogromnog uspjeha, već neko vrijeme se nagađa kako bi ovaj film mogao dobiti i svoj nastavak. Iako još uvijek nema službene potvrde, redatelj filma Todd Phillips ovu mogućnost ne isključuje. Govoreći za Los Angeles Times, on je naveo da će nastavak “morati imati neku tematsku rezonancu”.

“To sigurno ne bi bio još jedan divlji i ludi film o strip junaku. To bi moralo imati neku tematsku rezonancu na sličan način kao što to ima ‘Joker’. Znate, kada ona postoji tek tada film dobija smisao”, naveo je Phillips.

On je ranije izjavio da je “Joker” oduvijek trebao biti samostalna priča bez bilo kakvih nastavaka. Međutim, prošlog mjeseca je rekao GameSpotu da će učiniti sve što glavna zvijezda filma Joaquin Phoenix bude želio, ali je i tada ponovio da film nije postavljen za snimanje nastavka.

“Joker” je od pristizanja na kino platna početkom studenoga globalno zaradio 988 milijuna dolara iako je ekipa filma imala produkcijski budžet od samo 55 milijuna dolara.

To je značajna financijska injekcija za kuću Warner Bros, koja je doživjela razočaravajuću godinu kada su u pitanju kino projekcije njihovih materijala, prenosi Mostarski.ba.