Podijeli članak

Johnny Depp  trenutno snima novi film u Beogradu, a njegove se brojne obožavateljice iz Srbije na svaki način trude približiti omiljenom glumcu. Kurir piše da su zbog napasnih obožavateljica Deppa morali premjestiti u drugi hotel, a za njim su poludjele i prostitutke. 

"Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet tjedana, morali smo ga premjestiti u drugi smještaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost, koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuhara i stilista pa sve do osiguranja, premještena s njim na tajnu lokaciju", ispričao je Kuriru izvor iz produkcije. 

Depp je inače u Beogradu zahtijevao maksimalnu privatnost. Sa sobom je poveo i vlastito osoblje te osoblju hotela u kojem se nalazi nije dopušten nikakav kontakt s njim. 

Na raspolaganju mu se nalaze vozač i kombi sa zatamnjenim staklima. U Beogradu je glumac posjetio jedan restoran gdje ga je zaskočila srpska pjevačica Ivana Nikolić koja mu je prišla i tražila da se fotka s njim, a njihov je susret prepričala za srpske medije i pohvalila se da joj je dao svoju mail adresu.