Podijeli članak

Johnny Depp više se neće pojavljivati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u nastavcima filma Pirati s Kariba, piše Daily Mail.

Depp se pojavio u ulozi Jacka Sparrowa u pet nastavaka ovog Disneyjevog piratskog hita kroz 15 godina, a da mu je Dead Men Tell No Tales bio posljednji nastavak, potvrdio je jedan od scenarista Stuart Beattie. To je ujedno bio i najneuspješniji nastavak iz franšize.

"On je napravio taj lik svojim i očigledno je to postala uloga po kojoj je sad najpoznatiji. Djeca diljem svijeta ga vole pa mislim da je to bilo odlično za njega i odlično za nas", rekao je Beattie i potvrdio da Depp ipak više neće biti pirat.
 

"Mislim da će Jack Sparrow biti njegovo nasljeđe, po tome će ga pamtiti", dodao je. Iako je Beattie bio kreator likova u Piratima s Kariba, Disney ga još nije službeno pozvao da radi na rebootu koji pripremaju bez Deppa. "Volio bih ponovno to raditi, bilo bi super. Volio bih biti uključen", kaže on.

Inače, Johnny Depp u posljednje vrijeme nosi se s brojnim privatnim problemima,  i financijskim poteškoćama, prenosi Index.hr. Obožavatelji se brinu da se sve to odrazilo i na njegovo zdravlje jer 54-godišnjak izgleda jako mršavo, što pokazuju i neke njegove posljednje fotografije.