Podijeli članak

Još na samom početku Svjetskog prvenstva, pozornost medija ukrala je atraktivna Ivana Knoll i ponijela titulu najljepše navijačice. Ipak, tu bi titulu mogla podijeliti s Deniss Grgić koja je na svojim društvenim mrežama izrazila podršku hrvatskim nogometašima. 

Deniss na Instagramu prati više od 26 tisuća ljudi s kojima dijeli svoje atraktivne fotografije. Moramo primijetiti kako je Deniss jako stylish, a to su primijetili i njezini obožavatelji koji je ispod svake fotografije obasipaju komentarima. Deniss "dijeli" korijene s izbornikom Dalićem - one livanjske, no inače je iz Koprivnice, prenosi Diva.hr.  

Studira na Akademiji likovnih umjetnosti, a osim toga se bavi i modelingom.  Upravo se tom fotografijom "proslavila" kao još jedna prezgodna navijačica koja krade pozornost medija - pozirala je na Pašmanu, s krunom na glavi, u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu i neizostavnom zastavom. Deniss je ispod fotografije ispisala poznate stihove "Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska" te poručila kako sreća prati hrabre!, prenosi Diva.hr.