Podijeli članak

U petak, 28. rujna s početkom u 20:00 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače nastupit će jedan od najpopularnijih komičara i glumaca u regiji, beogradski glumac Milan "Lane" Gutović, sa svojom kabare predstavom, komedijom "Obično veče".

Predstavit će mostarskoj publici gotovo 70 minuta svoga humorističnog programa koji je vec izvoden u Americi, Europi i Australiji.

"Ovo je njegovo prvo gostovanje u HD Kosaca u ovoj godini, na ovaj nacin, a predstava je srušila sve rekorde gledanosti, što znaci da se i u Mostaru ocekuje velik odaziv publike"- istaknuli su organizatori. 

Gutović je odavno poznat publici zbog njegove uloge u kultnim filmovima, serijama i predstavama. Jedan je od najrespektabilnijih dramskih umjetnika na ovim prostorima ponajviše što ima izuzetno popularne komedije i zanimljiv humor kroz koji asocira odnos među ljudima i svakodnevnicu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu pronaci po popularnoj cijeni od 20 KM za VIP redove, što uključuje prvih 6 redova, a za ostali dio partera i galerije po 15 KM. 

Također, ulaznice se mogu kupiti na blagajni HD Kosača i na info pultu Mepas Mall-a.