Podijeli članak

Nastavnički fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" bit će domaćin javne prezentacije rezultata istraživanja znanstveno-istraživačkog projekta pod nazivom  "Utvrđivanje stanja pretilosti djece osnovnoškolskog uzrasta na području HNŽ-a".

Kako se navodi u najavi, prezentacija će se održati 19. listopada u prostorijama Nastavničkog fakulteta, s počekom u 10 sati.

Projekt je proveden uz potporu i pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti BiH, a u kojem su sudjelovale osnovne škole iz čitave županije.

Voditelj projekta bio je prof.dr.Ekrem Čolakhodžić, koordinator projekta prof. dr. Asim Peco, a članovi istraživačkog tima: prof. dr. Rijad Novaković, prof.dr.Damir Đedović, prof.dr.Almir Popo, prof. dr. Azer Korjenić, doc. dr. Adi Palić, mr. Adnan Ademović, Jasmina Kavazović i Emir Veispahić. 

Nastavnički fakultet ugostit će brojne goste iz akademskog, obrazovnog i sportskog života grada Mostara i HNŽ-a, a sve u cilju kako bi se, na osnovu dobivenih rezultata, donijeli zajednički zaključci i buduće aktivnosti za osiguranje bolje i zdravije budućnosti djece i mladih u gradu Mostaru i HNŽ-u, priopćili su organizatori.