Podijeli članak

Izbornik srbijanske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković najavio je sutrašnji meč s Francuskom (18:15) u drugom kolu Europskog rukometnog prvenstva.

Srbima taj susret ne znači previše jer nemaju šanse proći u polufinale. No, mogu iznenaditi Francusku i tako pomoći Hrvatskoj pa se Cvetković nada podršci navijača u Areni Zagreb.

- Francuzi su protiv Švedske imali puno problema usprkos pobjedi. Nije im sve išlo kako su zamišljali. To se vidjelo na licima i potezima. Oni su svjetlosnim godinama ispred nas, ali imaju svojih slabosti - rekao je Cvetković i dodao: 

- Očekujem da će nas hrvatska braća podupirati. Iskreno to očekujem. Svi su svjesni naše snage u odnosu na Francusku. Nama je bitna podrška. Učinit ćemo sve što je do nas da spasimo svoj obraz što je sasvim normalno. Ne bih imao ništa protiv ni da pomognemo Hrvatskoj da se kvalificira u polufinale kroz naš rezultat. Oni su mi bliži nego Francuzi jer su na braniku rukometa koji je kreativan što izazva emocije. Hrvatima će dobro doći da izmorimo Francuze. Ne izlazimo na parket samo da odigramo utakmicu, već da damo sve od sebe.