Podijeli članak

Kao i u svim slučajevima smrti slavnih, pogotovo kad su u pitanju mladi, svi se pitaju isto - kako su umrli? Policija u Omanu, gdje je pronađeno tijelo švedskog DJ-a Aviciija, službene izjave o slučaju neće davati, no AFP od anonimnog izvora doznaje kako su obavljene dvije obdukcije.

"Provedene su dvije obdukcije, jedna jučer i jedna danas i sa sigurnošću možemo potvrditi da ne postoje kriminalne sumnje", rekao je izvor iz policije za AFP. Izvor je dodao i kako policija, iako ima "sve informacije o smrti i ovom incidentu", neće davati nikakve službene izjave o slučaju. 

Kad je prije dvije godine najavio da više neće nastupatu, u tom trenu bio je jedan od najplaćanijih DJ-eva svijeta. No borio se s akutnim pankreatitisom, upalom gušterače koja je uzrokovana pretjeranim konzumiranjem alkohola. Prije četiri godine uklonjeni su mu žučni mjehur i slijepo crijevo zbog čega je bio otkazao niz nastupa.

Nakon što je iznenada preminuo s 28 godina, njegov posljednjih tweet u kojem je javno zahvalio na nominaciji za nagradu Billboards, fanovi su počeli gledati u drugom svjetlu, a mnogi se još uvijek ne mogu pomiriti da je umro tako mlad, prenosi Index.hr.