Podijeli članak

Supruge ubijenih crnogorskih mafijaša Igora Dedovića i Stevana Stamatovića razgovarale su s policijom nakon brutalne likvidacije u Ateni, a njihovi su odgovori zbunili policajce.

Kako prenosi Blic, one su rekle policiji da ne znaju tko bi mogao stajati iza njihovog ubojstva koje se odigralo u restoranu u Ateni.

Također su tvrdile da ne znaju ni gdje su njihovi muževi boravili u Grčkoj. Povrh svega, kazale su da se ničega što se sinoć događalo - ne sjećaju. 

Dvije žene od kojih je jedna ranjena u pucnjavi u nedjelju popodne, kada su Igor Dedović i Stevan Stamatović hladnokrvno ubijeni, policiji nisu pružile nikakve informacije o samom napadu, ali i životu koji su Dedović i Stamatović vodili prije pucnjave.

Prema pisanju grčkog Alfapresa, rekle su da su u Grčku došle u posjet kako bi provele praznike s obitelji. Međutim, policajcima su rekle da se ne sjećaju gdje borave, a da su došle taksijem.

Jedna od dvije žene (grčki mediji nisu objavili o kojoj je riječ) kazala je da zna da je njen muž bjegunac, ali su obje rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo sudjelovanje u kriminalnim poslovima, potpuna nepoznanica.