Podijeli članak

U BiH je danas prevladavalo umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U većem dijelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U nedjelju, 25. kolovoza, umjereno ili pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu Hercegovine uglavnom bez padalina. Padaline lokalno mogu biti i obilnije, praćene jakim udarima vjetra i gradom.  

Vjetar slab do umjeren, u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 21  do 26, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 °C.

U ponedjeljak 26. kolovoza,  umjereno ili pretežno oblačno vrijeme.

Poslijepodne ili u večernjim satima u većem dijelu Bosne s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 °C.

U utorak, 27. kolovoza, umjereno oblačno i nestabilno vrijeme.

Poslijepodne naoblačenje u većem dijelu Bosne može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. U Hercegovini pljuskovi s grmljavinom se očekuje na sjeveru i sjeveroistoku. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 °C.

U srijedu 28. kolovoza, malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Poslijepodne naoblačenje u većem dijelu središnje i sjeverozapadne Bosne može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu.

Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 °C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.