Podijeli članak

Argentinski nogometaš Mauro Icardi sprema tužbu protiv Intera, tvrde talijanski mediji. Razlog je zlostavljanje na poslu, odnosno mobing.

Argentinac je navodno obaviješten da nije u planovima novog trenera Antonija Contea, koji ga se pod svaku cijenu želi riješiti. S druge strane, Icardi ne želi pristati na bilo kakvu ponudu drugih klubova, već je voljan otići u Juventus, piše Sportklub.

La Repubblica tvrdi da Mauro i njegova supruga i agentica Wanda Nara razmišljaju o pokretanju pravnog postupka protiv uprave Nerazzurra. Navodno, tužba bi bila podnijeta zbog mobinga, s obzirom na to da je nogometašu nagoviješteno da će trenirati sam i da neće dobiti priliku za igru ako ostane u klubu.

Ako bi se ovo ostvarilo i tužba urodila plodom, Icardi bi bio razriješen ugovornih obaveza prema klubu s Giuseppe Meazze, te bi mogao otići kao slobodan igrač.

Inače, Mauro ima ugovor do 2021. godine. Problemi u odnosu s klubom su nastali tijekom pregovora o nastavku suradnje. U međuvremenu je Argentinac ostao bez kapetanske vrpce, da bi potom zbog ozljede propustio veći dio drugog dijela sezone.